Kések, Bárdok, Fenőacélok
Elkopott az eddig használt henteskés (csontozókés, bontókés, szúrókés), szakácskés, vagy a húsbárd? A lehető legjobb helyen jár, ugyanis a webáruházunkból solingen acél pengével rendelkező legújabb kések választékát tekintheti meg, amikkel a kiváló minőségű húsfeldolgozás és precíz vágás garantálható.
A húsiparban, ezen belül a nagyüzemi húsfeldolgozás, hentes kisvállalkozók számára vagy háztáji disznóvágás esetére, elengedhetetlenül fontos a kések és bárdok élesen tartása. A tompa és sorlyás vágó eszközök (pl. henteskések) nem csak, hogy veszélyesek, de ráadásul lassítják is a húsok feldolgozását. Ennek elkerülésére szolgál a hengeres és lapos fenőacél, amelynek használatával elkerülheti az életlen eszközök okozta baleseteket. Nyugalommal tudjuk ajánlani, a hentes szakma képvislői mellett, a nagykonyha, húsüzem, és a disznóvágás tájékán jártas szereplőknek is, ezen kiegészítő termékeinket.